Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


På det enorme indiske subkontinent er der lige så mange køkkener og kulinariske traditioner, som der er regioner, hvilket både skyldes størrelsen på det indiske subkontinent såvel som landets store diversitet i klima, landbrug, lokale skikke og ingredienser. Derfor er der ikke nogen standard for hvad man spiser som tilbehør til maden.

I Punjab, hvor Bindias grundlægger og chefkok er fra, er det fx meget normalt at spise brød til maden, mens man andre steder foretrækker ris, raita eller noget helt tredje.

Af samme grund, er der ikke noget standard tilbehør med til Bindias mad. Vi vil hellere lade folk selv prøve at alle de spændende side-retter, som man spiser i Indien.