Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Korma

Beskrivelse

Bindias Korma er en avanceret indisk curry, der både kræver tid, talent og tålmodighed fra kokkens side. Til gengæld er den cremede Korma altid besværet værd!

Kormaen er en kendt indisk curry, der kan spores helt tilbage til det 16. århundrede og Mogul-dynastiets regeringstid i Nordindien. Denne curry var en yndet ret ved dynastiets hof og skulle efter sigende være serveret i en særlig hvid version ved indvielsen af Taj Mahal.

I Bindia laver vi Kormaen, som man gør i de nordlige, bjergrige egne som Kashmir og Punjab, hvor Bindias grundlægger og chefkok selv er fra. Vi bruger derfor vores eget nøddemix til denne Korma, som giver den en lækker cremet konsistens og en helt speciel sødme med subtile nøddeagtige nuancer.

I Bindias Korma er der meget duft og varme, som især kommer af flere tempereringer med ’varme’ krydderier som nellike og kardemomme.

Kormaen er samlet set en ret kompleks ret, der både forlanger know-how og tålmodighed af kokken. Udover nødder og know-how, kræver denne curry også masser af løg, som både er centrale i opbygningen af curryens grundlæggende base og tilsættes gavmildt i løbet af tilberedningen.

Resultatet er den milde, sødlige og cremede Korma, hvor alle kan være med.

Order Now