Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Butter

Beskrivelse

Butter Curryen (eller Makhani) fra Nordindien er efterhånden mere kendt i Vesten, end hvor den faktisk stammer fra. Hos Bindia er den nok mest kendt fra vores Butter Chicken, som har været en anmelder-darling og publikumsfavorit siden dag 1.

”Himmelsk” skrev Jyllandspostens anmelder om Bindias Butter Chicken, mens AOKs anmelder mente at vores Butter Chicken ”burde være på listen over ulovlige, vanedannende stoffer”.

I vores Butter Curry har vi et helt særligt fokus på nødder; især cashew. Ligesom i vores Korma Curry, har vi udviklet det helt rigtige mix af nødder og frø til vores Butter Curry, som ikke kun tilføjer retten sunde kalorier, men samtidigt giver en lækker, cremet konsistens. Sammen med de syrlige tomater og honningen, er nøddemixet ydermere med til at give vores Butter Curry den helt særlige sødme med de subtile nøddeagtige nuancer.

I tilberedningen af Bindias Butter findes der dog flere medvirkende faktorer til dens popularitet - bl.a. i den sofistikerede og opmærksomme tilgang til opvarmningen af Curryen.

På den helt rigtige temperatur, sker der nemlig en kemisk reaktion mellem fedstoffet og tomaterne, der får smagen til at gå op i en højere enhed. Rammer man aldrig denne temperatur, opnår man slet ikke samme smag, mens man risikerer at ruinere retten totalt, hvis man går over, advarer Bindias chefkok.

Bindias Butter Curry gennemgår hele fire forskellige tempererings-faser i løbet af dens tilblivelse og vi bruger tilmed en masser krydderier, som man ikke finder i en Butter Curry andre steder.

I alt anvender vi 23 forskellige ingredienser i denne publikumsfavorit; lige fra curryens base af tomater, ingefær og hvidløg til mere overraskende indhold som birkes og lakridsrod.

”Resultatet er vanedannende lækkert!” mente Berlingske Tidenes anmelder i hvert fald, men vi synes du skal prøve den selv.

Order Now